Ziraat Katılım Bankası’ndan 48 Ay Vadeli Taşıt Finansmanı!

Hem 0 kilometre araçların alımında hem de ikinci el araçların alımında Ziraat Katılım Bankası taşıt finansmanı desteği veriyor.

48 ay vadeli taşıt finansmanı imkanı sağlayan Ziraat Katılım Bankası, avantajı kar payı oranları ile müşterilerini taşıt sahibi yapıyor. Banka, yıllardır araba almanın hayalini kuran, özgürlüğün tadını çıkarmak için motosiklet almak isteyen ancak yeterli miktarda nakitleri bulunmayan müşterilerinin yanında oluyor, onlara özel finansman veriyor.

Satışa konu olan taşıtın bedeli için belgeleri isteniyor. Yeni taşıtlar için proforma faturası ve ikinci taşıtlar için ise kasko bedeli baza alınarak bir takım hesaplar yapılıyor. 50 bin Türk Lirası ya da bu değerin altında bir bedeli olan taşıtlar için yüzde 70’ine kadar, bu değerin üzerinde bir bedeli olan taşıtlar için geriye kalan tutarın yüzde 50’sine kadar finansman veriliyor. Örneğin; 50 bin Türk Lirası değerinde olan bir araç için yüzde 70’i hesaplanıyor. Bu değer 35 bin Türk  Lirası yapıyor. 60 bin Türk Lirası için yine ilk 50 bini için aynı hesaplamalar yapılıyor. Geriye kalan 10 bin Türk Lirasının yüzde 50’si hesaplanıyor. Bu değer ise 5 bin Türk Lirası oluyor. Yani 50 bin Türk Lirası için 35 bin Türk Lirası, 60 bin için ise 40 bin Türk Lirası finansman veriliyor.

Banka, ilk aşamada ön kefil talep etmiyor. Ancak değerlendirmeler sonucunda gerekli görüldüğünde kefil ve ek teminatlar talep edilebiliniyor.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.