Ziraat Katılım’dan Bütçeye Uygun Ödeme Planları ile Konut Finansmanı!

Ziraat Katılım Bankası, konut alacak müşterilerine en uygun ödeme planları ile finansman desteği veriyor.

Ziraat Katılım, müşterilerinin aylık bütçelerine en uygun ödeme planlarını düzenleyerek, konut alma hayallerini gerçekleştiriyor, kolay imkanlar sağlıyor.

Ev sahibi olmanın gün geçtikçe zorlaştığı dönemde bankalar çeşitli konut finansmanı kampanyaları düzenliyorlar. Her vatandaşa uygun konut finansman kampanyaları düzenlenip, uzun vadeli ödeme imkanları sağlanıyor.

Ziraat Katılım Bankası da 120 ay vadeli konut finansmanı imkanı veriyor. Kar payı oranları ise yüzde 0,99’dan başlıyor.

Satın alınan evin değerinin yüzde yüzü kadar finansman verilmeyip, ilk aşamada ekspertiz raporu çıkartılıyor. Ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar da finansman veriliyor. Ayrıca konut alımları için yapılan finansman başvurusunda banka teminat istiyor. Bireyler aldıkları evleri teminat olarak gösterebiliyor. Banka, finansman değerlendirmelerini yaptıktan sonra ek teminatlar da talep edebiliyor. Başvuru sırasında konut finansmanı başvuru formu, nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve teminata konu olan gayrimenkulün tapusu isteniyor. Bireylerin bu belgeleri başvuru sırasında getirmeleri, ertelememeleri finansman alma süreçlerini daha hızlı gerçekleştiriyor.

Örneğin; 120 ay vadeli 100.000 TL konut finansmanı talebinde gerekli belgelerin getirilmesi ve ödeme planının yapılması ile son işlemlerinin tamamlanması ardından banka finansman tutarını müşterilerinin vadesiz hesaplarına yatırıyor. 120 ay vadeli 100.000 TL finansman için yüzde 0,99 kar payı uygulanıp, aylık ödeme 713,89 TL’ye tekabül ediyor. Ekspertiz ücreti istenip, bu ücret kişiden kişiye göre değişiyor.

Bu kredi hesaplaması, 09 Ağustos 2017 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar kullanılarak Kredi360 için özel oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredilerin başvuru yöntemleri, ödeme planları ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.