Ziraat Katılım’dan 25.000 TL Taşıt Finansmanı Başvurusu ve Detayları

Ziraat Katılım Bankası, hem 0 km taşıt almak hem de ikinci el taşıt almak isteyen müşterilerine uygun kar payı oranları ile taşıt finansmanı sunuyor.

Ziraat Katılım taşıt finansmanı kar payı oranları finansman alındığında kasko yapılması ve yapılmamasına göre değişiyor. Kaskolu taşıt finansmanı alındığında uygulanan kar payı oranı yüzde 1,25 oranında, kaskosuz alındığında ise yüzde 1,29 olmaktadır.

Ödeme süresi için azami 48 ay belirlenmiştir. 48 aydan fazla vadelendirme söz konusu olmayıp, başvurular ise banka şubelerinden yapılmaktadır.

Alacağınız taşıt finansmanın tutarı ise aracın değerinin 50 bin TL ve altında ya da bu değerin üzerinde olmasına göre değişmektedir. Eğer alacağınız taşıt bu değerinde altındaysa bu değerin yüzde 70’i kadar finansman verilmektedir. Eğer bu değerinde üzerinde araç alıyorsanız 50 bini aşan kısmı için yüzde 50’si hesaplanır ve finansman olarak sunulur. İlk aşamada teminat talep edilmez ancak gerekli görülmesi halinde istenilir.

Ödeme planları eşit taksitli tutarlarda düzenlenir. Ancak kişiye özel esnek ödeme planları da oluşturulmaktadır.

25.000 TL Taşıt Finansmanı ve Ödeme Planı Detayları

Ziraat Katılım’ın müşterilerine özel sunduğu avantajlı kar payı oranları ile taşıt finansmanından 48 ay vadeli 25 bin TL finansman alan bireylerin aylık ödeyecekleri tutar 741,92 TL, geri ödeyecekleri toplam tutar ise 35 bin 612,16 TL olmaktadır. Ayrıca finansman kapsamında bin 326,54 TL KKDF ücreti ile 442,18 TL ise BSMV ücreti alınır.

Ziraat Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranları 3 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.