Akbank’a 17 Ödül Birden Yağdı!

Toplamda 74 ülkeden çok sayıda kurumun katılım gösterdiği Stevie Awards’da Akbank ödül aldı. Grand Stevia Winner ödülünü hak eden Akbank, dünya sıralamasında 6. Sırada bulundu.

Akbank’a 17 Ödül Birden Verildi

İş dünyanın çok yakından takip ettiği Stevie Awards sonuçları yayımlandı. Bu sene 74 ülkeden gösterilen 3.900 katılımla dünyanın tek uluslararası iş ödülleri programı olarak bilinen Stevie Ödülleri kapsamında Akbank 17 ödülün sahibi oldu. Banka toplamda 4 tane altın, 5 tane gümüş, 8 tane de bronz hak kazandı.

Bankacılığın geleceğini bugünden müşterilerine sunan Akbank, teknolojik yatırımlarına da hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu sene mobil uygulamalardan pazarlama projelerine kadar çok sayıda kategoride ödülün sahibi oldu. Türkiye’nin en değerle marka markası olan Akbank, hem yenilikçi ürünleri hem de sunduğu hizmetlerle dikkat çekiyor.

Mobil site ve uygulama ödülleri kategorisinde eğitim ve başvuru, Akbank Akademik Mobil Uygulama ve Müzik, Akbank Sanat kapsamında Altın Stevia alan banka, web sitesi ödülleri kategorisinde kar amacı gütmeyen organizasyonlar kapsamında Akbank Sanat Web sitesinde Gümüş Stevie,  Halkla İlişkiler Ödülleri Kategorisinde yılın iletişim ve halkla ilişkiler kampanyası kapsamında 27. Akbank Caz Festivali’nde Bronz Stevie, yine aynı kategoride yılın insan kaynakları ekibi kapsamında Tebrikler Akbanklı için Gümüş Stevie, Pazarlama Ödülleri Kategorisinde yılın markalı içerik kampanyası kapsamında babalar günü kampanyası-baba bank için Bronze Stevie, yine aynı kategoride yılın bağlantılı topluluğu kapsamında Akbank Sanat İnstagram Kampanyası kapsamında Gümüş Stevie ödülü aldı. Banka aynı zamanda yeni ürün ödülleri kategorisinde de 3 ödülün sahibi oldu.