Bankaya Gitmeden Hangi Bankalardan Kredi Alınabilir?

İlk yapmanız gereken internet üzerinden kredi çekmek istediğiniz bankayı belirlemek. Bunun için bankaların size sunduğu teklifleri araştırabilirsiniz. Daha sonra bankanın internet adresine girmelisiniz. Doğru internet adresine girdiğinizden emin olun. Yoksa bilgileriniz kötü amaçlı kişilerin eline geçebilir. Burada size çekmek istediğiniz miktar sorulmaktadır. Miktarı belirttikten sonra vadeli ya da vadesiz seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Kaç ay da ödeyeceğinizi de belirttikten sonra sizden adınız, soyadınız, TC Kimlik Numaranız gibi bilgilerinizi isteyecektir. Bu bilgiler sayesinde kredi çekmeye uygun olup olmadığınız belirlenmektedir.

Akbank

Nakit ihtiyacınıza 7 gün 24 saat Akbank direkt kredi sistemiyle hizmet vermektedir. Şubeye gitmeden talep ettiğiniz kredi miktarı hesabınıza yatmaktadır. 20.000 TL​’ye kadar kredi belgesiz, imzasız anında kullanabilirsiniz. Akbank Direkt Kredi formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

Aktif Bank

N Kolay Kredi ile internet üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Eğer kredi başvurunuz onaylanırsa para hesabınıza yattıktan sonra, Tüm ATM’lerde, tüm nakit alışverişlerinde kullanabilirsiniz. Türkiye’deki tüm PTT’lerden ödeme yapılmaktadır.

QNB Finansbank

İnternet adresine girdiğinizde kredi miktarını belirterek müşteri skoruna uygun en düşük faiz oranlarını görebilirsiniz. Üstelik 30.000 TL’ye kadar kredi çekimlerinde şubeye gitmenize gerek yoktur. Çekmek istediğiniz kredi miktarı onaylanırsa banka hesabınıza para yatırılacaktır.

Bank Pozitif

Kredi işlemlerinizi sadece 4 dakika içerisinde halledebilirsiniz. Üstelik şubeye gitmenize gerek yoktur. Rahat bir şekilde internet üzerinden halledin. Ek masraf ödemeniz gerekmiyor. 50.000 TL’ye kadar masrafsız kredi fırsatı bulunmaktadır.

Yapı Kredi Bankası

Yapı kredi mobil veya bireysel internet şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanınca kredinizi hemen kullanabilirsiniz. En az 1.000 TL, en fazla 10.000 TL olmak üzere kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Garanti Bankası

İnternet üzerinden banka hesabına giriş yaparak 15.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.