CEPTETEB 3. Senesini Kutluyor!

Türk Ekonomi Bankası Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, banka ve bankanın CEPTETEB uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu. CEPTETEB’in üçüncü senesinin olduğunu söyleyen Mendi, uygulamayı kullanan müşteri sayısının 600 binden fazla olduğunu, TEB mobil bankacılık müşterisinin ise 1 milyonu aştığını söyledi.

Kullanım kolaylığı, yüksek güvenlik standartları ve zengin içerikleriyle CEPTETEB’in tüm kullanıcılarına avantajlı imkanlar sağladığını söyleyen Mendi, CEPTETEB’in 2015 senesinde faaliyete geçtiğini, bu sene 3. Senesinin olduğunu, 3. Senesine girmesiyle CEPTETEB platformu kullanıcı sayısının 600 bine kadar çıktığını, dijitalleşmenin hayatın tüm noktalarına kadar yaygınlaştığını, bunun bankacılık faaliyetlerine de yansıdığını, sektörde dijital kanalların kullanım oranının her geçen gün yükseldiğini söyledi. Kişilerin hem zamandan tasarruf yapmak hem de kolaylıklardan yararlanmak için dijital kanalları tercih ettiklerini söyleyen Mendi, TEB olarak bu alanda da yatırım yapmayı tercih ettiklerini söyledi.

“1 Milyondan Fazla Mobil Bankacılık Müşterisi Var””

TEB müşterilerinin bankacılık işlemlerinin yüzde 86’lık kısmının dijital kanallardan yapıldığını söyleyen Mendi, her iki TEB müşterisinden birinin online bankacılık kanallarını kullandığını, mobil bankacılık kullanan müşteri sayısının 1 milyondan fazla olduğunu söyledi.

CEPTETEB’in üçüncü senesine özel reklam filmi hazırlandığını söyleyen Mendi, söz konusu filmde CEPTETEB’in sağladığı tüm avantajlara yer verildiğini, bunların arasında havaalanlarından hızlı geçişten ücretsiz EFT’ye, ücretsiz havaleden yüksek faizli vadeli hesapların da dahil olduğunu söyledi.