TEB’den 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), aylık yüzde 1,45’ten başlayan faiz ve 48 aya kadar süreli ödeme planı ile müşterilerine avantajlı koşullarda taşıt kredisi sunuyor.

Hayal edilen otomobile kavuşmanın çok da zor olmadığı bu dönemde nakit ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için pek çok yöntem vardır. Bu yöntemlerden biri de bankalardan kredi almaktadır. Bankalar çeşitli türlerde bireylerin ihtiyaçlarına yönelik olarak kredi kampanyaları düzenlerler. Ev almak isteyenlere konut kredisi, tatile çıkmak isteyenlere ihtiyaç kredisi verildiği gibi otomobil almak isteyenlere de taşıt kredisi imkanı sunulur.

Ancak kredi alımlarına istenilen belli bir kaç şart vardır. TEB taşıt kredisi başvurusu yapacak müşterilerinin sabit bir gelirlerini olmasını, sigortalı çalışan olmasını ve bunu belgeli bir şekilde sunabilmelerini ister. Gelir belgeleri çalışma durumuna göre değişiklik gösterir. Bir diğer husus ise başvuru sırasında satın alınan aracın evrakları, kişinin nüfus cüzdanını getirmesi talep edilir.

TEB Taşıt kredisine ilişkin olarak hayat sigortasının yapılması zorunludur. Hayat sigortası hem banka için hem de krediden yararlanacak bireyler için iyi bir şeydir. Yani ilerleyen dönemlerde kişilerin ölmesi, krediyi ödeyemeyecek durumda bir hastalığının olması halinde hayat sigortası devreye girer.

Bankanın internet sitesi üzerinden anında başvuru yapılabilinmektedir.

25.000 TL TEB Taşıt Kredisi

48 ay vadeli 25.000 TL TEB’den taşıt kredisi alımında  yüzde 1,45 oranındaki faiz ile aylık taksit 772,53 TL olur. Bu kapsamda geri ödenecek toplamdaki taşıt kredisi tutarı ise 37 bin 81,47 TL olur. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 23,3658’e tekabül eder.

TEB taşıt kredisi faiz oranları 7 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.