Garanti Bankası’na 2 Ödül!

Türkiye pek çok yer şube ağı bulunan, müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan, uzman kadroları ile müşterilerine her zaman yardımcı olan Garanti Bankası, Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki farklı dalda birincilik ödülü hak etti.

Türkiye’deki en iyi internet uygulamaları ile birlikte en iyi web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödüllerinde Garanti Bankası 2 farklı kategoride ödül hak etti ve birincilik kazandı.

Yenilenen tasarımı ile fonksiyonelliği ile kullanıcılarına çok fazla kolaylık sağlayan Garanti Cep, düzenlenen Altın örümcek Web Ödüllerinin Bankacılık ve Finans kategorisinde “En İyi Mobil Uygulama” olmaya hak kazandı.

Benzer şekilde Garanti Mortgage’nin internet sitesi yani garantimortgage.com’da benzer şekilde Bankacılık ve Finans Kategorisinde “En İyi Web Sitesi” ödülünü almaya hak kazandı. Yani Garanti Cep ile garantimortgage.com.tr ile ödülleri ile birlikte Garanti Bankası, aynı zamanda da halkın favorisi ödülünü almayı hak etti.

Garanti Bankası, düzenlenen Altın Örümcek Web Ödüllerindeki Bankacılık ve Finans kategorisinde iki sene üst üste Garanti Cep uygulaması ile en iyi mobil uygulama alanında birinciliği hak ediyor. Banka web siteleri haricinde garantimortgage.com da Bankacılık ve Finans alanında iki sene üst üste birincilik elde eden ilk site olarak kayıtlara geçti.

Bu sene 15.si düzenlenen Altın Örümcek’e ilişkin olarak; halk oylaması ile belirlenen birincilerin ödülleri ise 31 Ekim 2017 Salı günü yapılan tören ile sahiplerine verildi.