İşCep Uygulamasının 10. Yılına Özel Hediyeler!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte teknolojik alt yapısını sürekli olarak geliştiren, büyüten Türkiye İş Bankası, mobil bankacılık uygulaması olan, bugüne kadar hayata geçirdiği yenilik ile müşterilerine günün ve haftanın her saat diliminde ihtiyaçlarını karşılayan İşCep’in 10. senesine özel hediyeler veriyor.

Düzenlenen kampanya kapsamında İşCep 10 adet Samsung Galaxy S8 Plus, 10 adet PlayStation 4 Pro oyun konsolu, 10 adet DJI Mavic Pro 4K Drone, 10 adet iPad Pro ve 10 adet iPhone 7 hediye edecek. Söz konusu kampanya 1 Ekim 2017 ile 15 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Kampanyaya başvuru yapmak isteyen bireylerin İşCep uygulamasına müşteri numarası ya da T.C.  kimlik numaraları ile birlikte müşteri şifrelerini girmeleri gerekmektedir. İşCep uygulamasına giriş yapan her bireysel müşterinin 1 çekiliş hakkı olacak.

Çekiliş Sonuçları Nereden Öğrenilecek?

İşCep uygulaması olan bireylerin çekilişi kazanıp kazanamadıkları ile 24 Kasım günü noter ile halka açık olarak gerçekleştirilecek. Herkesin görebileceği çekiliş sonuçları yine aynı gün içerisinde bankanın internet sitesinden ve Türkiye İş Bankası’nın tüm sosyal medya hesaplarından, ayrıca 29 Kasım günü de Posta Gazetesinde duyurulacak.

Uygulama Nereden Yükleniyor?

İşCep uygulamasını cep telefonunuza yükleyecekseniz ya bankanın internet sitesinde (www.isbank.com.tr/indir) giriş yapmanız ya da Google Play, Windows Store veya App Store’ı kullanmanız gerekiyor.

Daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız bankanın internet sitesine girebilir, telefon şubesini arayabilir ya da banka şubelerini ziyaret edebilirsiniz.