Türkiye İş’ten Anında Onaylanan 4 Yıl Vadeli 25.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Türkiye İş Bankası, 25 bin Türk Lirasına kadar, anında başvuru ve anında kredi onayı imkanı ile finansman veriyor.

Türkiye İş Bankası müşterilerine özel anında ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.  Anında ihtiyaç kredisi faiz oranları müşterilerin kredi kullanırken hayat sigortası yaptırmalarına ya da yaptırmamalarına göre değişkenlik gösteriyor. Yaptıranlar için yüzde 1,29 oranında, yaptırmayanlar için ise yüzde 1,35 oranında faiz uygulanıyor.

Kredi başvurusu internet şubesi ve mobil şubesi olmak üzere 2 farklı seçenek ile gerçekleşiyor. Şubelerden başvuru yapmak isteyenler 25 bin Türk Lirasından daha fazla tutarlarda kredi temin edebiliyor.

Anında başvurularda kişilerden belge, doküman, imza ya da kefil talep edilmiyor. Bireyler 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapabiliyor, yine 7 gün 24 saat kredilerini alabiliyor. Söz konusu kampanya kapsamında bireylerden tahsis ücreti alınıyor. Alınan bu ücreti kredinin binde beşine tekabül ediyor.

25.000 TL Anında Kredi

Türkiye İş Bankası’ndan 48 ay vadeli ödeme planı ile 25 bin Türk Lirası tutarında kredi alındığı zaman aylık kredi ödemesi sigorta yaptırıldığı zaman 742 Türk Lirası, sigorta yaptırılmadığı zaman ise 753 Türk Lirası olmaktadır. 25 bin TL için alınan tahsis ücreti 125 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Sigorta ücretleri kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine gibi özelliklere göre değişiklik gösteriyor.

Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 14 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/aninda-kredi/Sayfalar/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.