0 ve 2. El Araçlar için 25.000 TL Taşıt Kredisi Şekerbank’tan!

Şekerbank, müşterilerinin hayallerini süsleyen otomobillere kavuşması için taşıt kredisi düzenledi.

Hem sıfır kilometre hem de 2. el otomobiller için taşıt kredisi sunan Şekerbank, 48 ay vadeye kadar ödeme planları düzenliyor. Ödeme planları oluşturulurken bireylerin bütçeleri değerlendiriliyor, en uygun koşullarda düzenleniyor.

Şekerbank taşıt kredisi için bazı koşullar sunuyor. Bunlardan biri alınan otomobillerin üzerine ipotek konuluyor. Kredilerin ödemeleri sona erdiğinde ise otomobil üzerindeki rehin tesisi kalkıyor. Bir diğer koşul ise ikinci el otomobiller için talep edilen kredidir. 2. el otomobiller yaş kriteri vardır ve bu 15’tir. 15 yaşın üzerinde otomobiller için yapılan kredi başvuruları değerlendirilmiyor.

Bir diğer koşul ise talep edilen kredi tutarının otomobilin değerine bağlı olmasıdır. Yani 0 otomobil ise proforma fatura, 2. el otomobil ise kasko değeri baza alınarak hesaplamalar yapılıyor. Bu hesapla otomobilin 50.000 TL ve altında ya da bu değerinde üzerinde olmasına göre değişiyor. Eğer bu değerinde altında ise yüzde 70’i kadar kredi veriliyor. Eğer bu değerin üzerindeyse 50 binden geriye kalan değerinde yüzde 50’si hesaplanıyor.

Kredi kefilsiz olarak veriliyor. Ancak kredi başvurularının değerlendirilmesi sonucunda bireylerden kefil ya da ek teminat talep edilebiliyor.

Ayrıca taşıt kredisi faiz oranları otomobilin yeni ya da 2. el olmasına göre farklılık gösteriyor. Yeni otomobillerde her vadede yüzde 1,75 oranında, 2. el otomobillerde ise 24 aya kadar yüzde 1,48 oranında, 25 ile 48 ay arasında ise yüzde 1,55 oranında faiz uygulanıyor.

25.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı Detayları

Şekerbank’ın kefilsiz olarak sunduğu taşıt kredisi kapsamında 25.000 TL kredi için başvuru yapan bireyler yeni araç aldıkları durumda yüzde 1,75 faiz ile aylık taksit 831.72 TL oluyor. Ancak ikinci el araç alındığı zaman yüzde 1,55 faiz ile aylık taksit 792.00 TL oluyor.

Şekerbank taşıt kredisi faiz oranları 14 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/hesaplamaaraclari/bireyselkredihesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.