Yapı Kredi’den Yüzde 1,29’dan Başlayan Faiz Oranları ile Taşıt Kredisi!

Yapı Kredi Bankası, 0 km ve 10 yaşına kadar olan araç satın alımları için taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Yapı Kredisi Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,27’den başlamaktadır. 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ile kolaylık sağlayan banka, 0 km taşıtlar için yüzde 1,27 oranından, 2. el taşıtlar için ise yüzde 1,29 oranından başlayan faiz uygulanmaktadır. Ticari amaçla alınan taşıtlarda Yapı Kredi, dosya masraflarına ek olarak 500 Türk Lirası daha fazla ücret almaktadır.

Düşük faizli taşıt kredisi imkanı sağlayan Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin aylık gelir durumlarına göre ödeme planları düzenlemektedir. İlk aşamada bankanın ilgili çalışanları aylık net gelirin değerlendirmesini yapmaktadır. Sonrasında hane halkının aylık gelir durumunun ortalamasını almaktadır.  Aylık kredi ödemesi hane halkının ortalama gelirini geçmemelidir.

Taşıt Kredisi başvurusu sadece banka şubelerinden gerçekleşmektedir.

Bireysel müşterinin 48 ay vadeli 30 bin Türk Lirası taşıt kredisi alması durumunda aylık ödemesi 897,13 Türk Lirası yapmaktadır. Faiz oranı ise yüzde 1,32 olmaktadır. Faiz oranları müşterinden müşteriye göre farklılık gösterebilmektedir. Ancak ticari araç alımında aylık ödeme 859, 95 Türk Lirası olmaktadır. Kredi ödemeleri, faiz oranları ve sigorta masrafları kredinin hangi amaçla alındığına, müşteriye ve kredi tutarına göre farklılık gösterebilmektedir.

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi faiz oranları 25.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.