Aktif Bank’tan N Kolay Taşıt Kredisi Kampanyası!

Aktif Bank, 48 ay vadeli 0 ve 2. el taşıt satın alımları için taşıt kredisi imkanı sağlıyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi sağlayan Aktif Bank, N Kolay Taşıt Kredisi Kampanyası düzenledi.

Tüm 0 km taşıtlarda marka, cins, tür farketmeksizin kredi veren banka, ikinci el taşıtların alımları için verilen kredide bazı kriterler sunmaktadır. Bu kriter aracın yaşıdır. Satın alınan araçların 7 yaş üzerinde olmamaları gerekmektedir. Banka 7 yaşın üzerinde olan araçlara kredi vermemektedir.

Uygun faizli taşıt kredisi sağlayan Aktif Bank, sabit faizli taşıt kredisi sunmaktadır. Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,49’dur.

Banka taşıt kredisi başvurusunda ön kefil talebinde bulunmasa da, bazı durumlarda kefil isteyebilmektedir. Bu durumda kefillerinde banka şubelerine istenilen belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

Taşıt kredisinde istenilen belgeler nelerdir? Banka başvuru esnasında bireylerin nüfus cüzdanlarını ve satın alınan araca ait belgelerin getirilmesini talep etmektedir. Belgelerin getirilmesi kredi alım sürecini daha da hızlandırmaktadır. Bu belgelere ek olarak gelir durumunu gösteren dokümanlarda talep edilmektedir. Gelir belgeleri bireylerin maksimum kredi tutarını, kredi ödeme tutarları ve benzeri gibi durumlarda belirleyici faktör olmaktadır.

Kredi ödemeleri bütün PTT iş merkezlerinden 2 Türk Lirası karşılığında, herhangi bir bankadan EFT ile, Vakıfbank ATM’lerinden 1,5 Türk Lirası ve Akbank ATM’lerinden 3 Türk Lirası karşılığında gerçekleşmektedir.

Aktif Bank taşıt kredi faiz oranları 30.06.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.aktifbank.com.tr/tr/bireysel/n-kolay-krediler/n-kolay-tasit-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.