0 ve 2. Otomobiller için QNB Finansbank’tan Taşıt Kredisi

QNB Finansbank 48 aya varan çeşitli vade seçenekleri ve uygun faiz oranları ile müşterilerine uzun zamandır hayallerini kurdukları taşıta sahip olabilmeleri için taşıt kredisi olanağı sunuyor.

QNB Finansbank’ın sunduğu taşıt kredisi hem sınıf kilometre taşıtları hem de 9 yaşını doldurmamış tüm taşıtları kapsıyor. Banka, satın alınan taşıtın yaşına göre ve müşterilerinin bütçesine göre ödeme planları çıkartıyor. Çeşitli vade seçenekleri sunan banka, 6 ve7 yaşını doldurmamış taşıtlar için 48 aya kadar vade, 8 yaşını doldurmamış taşıtlar için 36 ay vade ve 9 yaşını doldurmamış taşıtlar için ise 24 ay vade seçenekleri sunuyor. Yine sınıf kilometre taşıt alacak müşterileri için QNB Finansbank 48 ay vade üzerinden bir ödeme planı oluşturuyor.

QNB Finansbank, taşıt kredisi imkanından yaralanacak müşterilerine sadece Türk Lirası cinsinden finansman desteği veriyor. Vatandaşların satın alacakları taşıt eğer 50 bin Türk Lirası değerindeyse alabilecekleri kredi bu tutarın yüzde 70’i, 50 bin Türk Lirası üzerinde bir değerse aşan tutarının aşan kısmının yüzde 50’sine tekabül edecek değeri kredi olarak alabiliyorlar. Sıfır kilometre otomobiller içinse farklı hesaplamalar yapılıyor. Proforma fatura değerine göre hesaplanan finansman, ikinci el satın alınacak taşıtlar için kasko değerine göre hesaplanıyor.

QNB Finansbank taşıt kredisi için ön kefil şartı aramıyor. Vatandaşlar taşıt kredisi kapsamında satın aldıkları taşıt üzerine ipotek tesisi güvence olarak gösterebiliyor. Ayrıca kasko, sigorta, kredi tahsis ücreti gibi oluşacak diğer kredi ücretlerini uzatılan vade süresine göre vadelendirme yaparak taksit ödemeleri yapılabiliyor.