Vakıfbank 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, 2. El otomobil sahibi olmak isteyenlere özel yüzde 1,69’dan başlayan faiz oranları ve kişiye özel ödeme planlarıyla taşıt kredisi sunuyor.

Vakıfbank 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası!

2. el otomobil sahibi olmak isteyenlere özel Vakıfbank’ın sunduğu kredi kampanyasından en uzun vade süresi 48 olarak belirlenmiştir. 48 aydan daha uzun süreli ödeme planı oluşturulmayıp, ödemelerde her ay eşit tutarlı taksitlere ek olarak alternatif ödeme çeşitleri de sunulmaktadır. Bunlar ilk 3 ay ödemesiz, sonraki aylar eşit ödemeli, 3 ayda bir taksit ödemeli, son taksit balon ödemeli ve değişen taksit tutarları ile ödemedir.

Kefilsiz taşıt kredisi sunan banka, kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar dosya masrafı ücreti tahsil etmektedir. Bu ücret herkesten tek seferlik alınmaktadır. Aynı zamanda alınacak olan otomobilin kasko değeri 100 bin liradan fazlaysa 100 bin liraya kadar olan kısmı için yüzde 70’lik kısmı, 100 bin liranın üzerinde olan kısmı için ise yüzde 50’lik kısmı toplanıp, kredi tutarı belirlenmektedir.

Faiz oranları yüzde 1,68 ve yüzde 1,78 olarak belirlenmiştir. Yüzde 1,68 faiz oranı dosya masraflarını ödeyenler için, yüzde 1,78 faiz oranı ise dosya masraflarını ödemeyenler için uygulanmaktadır.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Başvuru Detayları

Vakıfbank’ın düzenlediği 2. El otomobil kredisi kampanyasına başvuru yapmak için banka şubeleri hem de bankanın internet sitesi kullanılabilmektedir. İnternet sitesinin kullanılması halinde ön onaylı olmaktadır. Krediye onay verilirse nüfus cüzdanı ya da ehliyetle birlikte, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve otomobile ait belgelerin yanına alınıp, banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 26 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.vakifbank.com.tr/2-el-oto-kampanyasi.aspx?pageID=994&Exc=718

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.