120 Ay Vadeli 100.000 TL Konut Finansmanı Türkiye Finans’tan!

Türkiye Finans Katılım Bankası çeşitli ödeme planları ile uzun vadeli konut finansmanı imkanı sağlıyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları yüzde 1,03’ten başlıyor. Banka konut finansmanı başvurusu için müşterilerinden bazı belgeleri istiyor. Bu belgeler, kredi başvurusu talebinden bulunan kişinin nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve satın alınan eve ait dokümanlardır. Gelir belgesini değerlendiren banka, müşterilerine uygun ödeme planları düzenleyip, ev almalarına destek oluyor.

Uygun kar payı oranları ile sunulan konut finansmanı için artan taksitli, azalan taksitli, değişken ve ara ödemeleri taksit ödemleri ile kolaylıklar sağlanıyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası 120 Ay Vadeli 100.000 TL Konut Finansmanı

120 ay vadeli alınan 100 bin Türk Lirası için aylık faiz oranı yüzde 1,15 oluyor. Faiz oranları vade sürelerine göre değişiyor. Aylık konut finansmanı taksidi ise bin 540,66 Türk Lirası yapıyor. 100 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 500 Türk Lirası yapıyor. Banka konut finansmanı alımlarında evlerin üzerine ipotek tesisi koyuyor. Örnek kredi için alınan ipotek tesisi ücreti 150 Türk Lirası, ekspertiz ücreti ise 525 Türk Lirası oluyor. Ekspertiz ücreti evin bulunduğu konuma, evin diğer niteliklerine göre değişkenlik gösteriyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları 15.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/konut-finansmani/Sayfalar/konut-finansmani.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.