Fibabanka’dan Uygun Faiz ve Vadeli Taşıt Kredisi!

Çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerini destekleyen, onlara yardımcı olan, uzman kadrolar yetiştiren, uzman kadroları ile müşterilerinin her zaman yanında olup, onlara kaliteli hizmet sağlayan, onların nakit ihtiyaçlarına çözümler arayan Fibabanka, taşıt hayali kuran müşterilerinin hayallerini gerçekleştiriyor.

Fibabanka hem ikinci el araç satın alımlarına he de 0 km araç satın alımlarına yönelik yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ile taşıt kredisi olanağı sunuyor.

Fibabanka taşıt kredisi faiz oranları aracın türüne ve vadeye göre değişkenlik göstermektedir. 0 km taşıt satın alımlarında 12 ay vadeye kadar yüzde 1,25 oranında, 13 ile 24 ay arasında yüzde 1,29 oranında, 25 ile 36 ay arasında yüzde 1,35 oranında, 36 ile 48 ay arasında yüzde 1,39 oranında faiz uygulayan banka, 2. el satın alımlarında yine aynı vade aralıklarında sırasıyla yüzde 1,35, yüzde 1,39, yüzde 1,45 ve yüzde 1,49 oranında faiz uygulamaktadır.

48 ay vadeli taşıt kredisi imkanı sağlayan banka, müşterilerinin bütçelerine en uygun olacak şekilde ödeme planları oluşturuyor.

Taşıt bedeli 50 bin Türk Lirasına kadar olan araçlarda kredilendirme oranı maksimum yüzde 70 olmaktadır. Ancak taşıt bedeli 50 bin Türk Lirası üzerinde olan taşıtlardaki kredilendirme oranı en fazla yüzde 50’dir.

Fibabanka taşıt kredisi başvurularında banka, bordrolu olarak çalışan müşterileri için son aya ait olan maaş bordrolarını, şirket ortağı olan müşterileri için vergi levhası, gelir tablosu ve son 3 sene ait olan onaylı bilançolarını isteyip, bunlara ek olarak nüfus cüzdanı, 0 km taşıtlar kapsamında proforma fatura, 2. el taşıtlar için ise ruhsat istemektedir.

Fibabanka taşıt kredisi faiz oranları 22.06.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/faiz-ucret-ve-komisyonlar/faiz-oranlari/bireysel-kredi-faiz-oranlari/tasit-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.