Yapı Kredi Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Konut Kredisi!

Yapı Kredi Bankası ev satın almak isteyen müşterileri için 120 ay vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla konut kredisi imkanı veriyor.

Ülkemizde her vatandaşın hayallerinden biri de ev sahibi olup, kendilerine ait olan evde oturmaktır. Yıllardır çalışıp artık karşılığını ev ile taçlandırmak isteyen milyonlarca vatandaş için Yapı Kredi Bankası müşterilerine sunduğu çeşitli vade seçenekleri ile konut kredisi avantajı ile beraber vatandaşların kira öder gibi hayallerine gerçekleştirmesine imkan sağlıyor. 120 aya kadar varan vade seçenekleri arasında müşteriler kendilerine uygun olan ödeme planını seçip, zorlanmadan, gelir durumlarına göre finansman desteği alıp ev sahibi olmaları mümkün.

Örnek olarak; 60 ay vadeli 100 bin Türk Lirası değerinde konut finansmanı almak isteyen müşteriler aylık yüzde 0,90 oranında faiz ile ödeme yapacaklar. Bu tutarda 350 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Yapı Kredi Bankası kendi internet sitesi ve mobil şubeleri aracılığı ile konut kredisinden yararlanmak isteyen müşteri için ayrıntılı bilgilere yer veren Yapı Kredi Bankası, aynı zamanda bireylere şubelerine davet edip yetkili kişiler ile görüşüp de gerekli bilgilendirmelerin yapılması, hızlı bir şekilde başvuruların gerçekleşebilme imkanı sunmaktadır.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi başvurusu için banka müşterilerinden bir takım belgeler talep etmektedir. Bunlardan biri alınacak konutun ekspertiz değerinin belirlenebilmesi için konuta ait tapu fotokopisidir. Bir diğeri ise ikamet adresleri. Müşterilerin güncel olan ikametlerinin bulunduğu son dönemlere ait elektrik, su, internet ve benzeri gibi bir fatura be T. C. kimlik numarasının yer aldığı nüfus cüzdanının aslı yahut yine fotokopisidir. Konut Kredi başvurusundan bulunacak müşterilerin bu belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor.