TEB’den Konut Kredisi Kampanyaları!

Türkiye’de öncelikli çalışma prensibi olarak profesyonel kadrosu ve müşterilerine sağladığı hizmetler olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), sağladığı finansmanlar ile müşterilerinin tatil ihtiyaçlarına, ulaşım problemlerine, eğitim giderlerine ve konut hayallerine çözüm olmak için performans gösteriyor.

Bireylerin konut hayallerini bir adım öne taşıyabilmek için konut kredisi kampanyası düzenleyen TEB, yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları uygun faizli konut kredisi ürünleri sunuyor.

Her konut satın alımları için farklı farklı kredi kampanyaları düzenleyen TEB, her müşterisine özel ödeme planı düzenleyip, gelir durumlarına göre kredi planlaması yapıyor.

Esnek ödemeliden yüzde yüz konut kredi kampanyasına, azalan taksitten artan taksitli konut kampanyasına kadar 12 farklı çeşitte ürün düzenleyen banka, aylık gelirler düzenli, düzensiz olan müşterileri için de, özel durumlara göre ek prim alan müşterileri için de, teminat gösterip yüzde yüzlük finansman temin etmek isteyenden ilk aşamada konutlarını alıp sonrasına mevcut olan konutlarını satmak isteyen müşterilerine kadar 60 aya varan vade seçenekleri ile kampanyalar düzenlemiştir.

Oluşan dosya masrafları için 500 Türk Lirası tutarında ücret alan TEB, sigorta ve ekspertiz için de ücret talep etmektedir. Sigorta ücretleri müşteri özelinde, ekspertiz ücretleri konut niteliklerine göre farklılık göstermektedir.

TEB konut kredisi başvurusu için şubelerin ziyaret edilmesi gerekmektedir. Konut kredisi başvuru formunu doldurup, yanına bankanın kampanya dahiline istediği belgeleri getiren müşteriler finansman alma süreçlerini hızlandırabilmektedirler.

TEB konut kredisi 15.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/konut-kredisi-urunlerimiz/