120 Ay Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi Şekerbank’tan!

Müşterilerinin ihtiyaçlarına her zaman çeşitli çözüm yolları sunan, hayallerini gerçeğe dönüştüren Şekerbank, ev almak isteyenler uygun faiz oranları ile konut kredisi sunuyor.

Şekerbank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,35’ten başlıyor. Faiz oranlar düzenlenen ödeme planı süresine bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. 60 aya kadar yapılan konut kredisi ödeme planlarında yüzde 1,35 oranında, 60 aydan 120 aya kadar düzenlenen ödeme planlarında ise yüzde 1,39 oranında faiz uygulanıyor. Minimum vade süresi 3 ay, maksimum vade süresi ise 120 ay olarak belirlenmiştir.

Uygun faizli konut kredisi sunan banka, müşterilerinin geri ödeme planlarının düzenlenmesinde bütçelerini baza alıyor. Aylık kredi ödemeleri aylık net gelirin yüzde 50’sinden fazla olamaz.

Sadece Türk Lirası cinsinden kredi imkanı tanınmaktadır. Yabancı para cinsinden kredi verilmemektedir. Kredinin vadesinden önce kapatılması halinde kredi erken kapama ücreti alınmaktadır. Eğer krediyi erken kapama talebi 36 ay ya da daha kısa bir süre kalmışken yapılmışsa kredi tutarının yüzde 1’i kadar, 36 aydan fazla süre kalmışsa kredi tutarının yüzde 2’si kadar ücret alınmaktadır.

Kefilsiz olarak sunulan konut kredisi kapsamında satın alınan evin üzerine ipotek konulmaktadır. İpotek ödemeler bittiğinde kaldırılmaktadır.

Konut kredisi başvurusu banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Banka şubesi haricinde başvuru kanalı bulunmamaktadır. Başvuru esnasında nüfus cüzdanı, gelir belgesi, adres teyiti için ikametgah belgesi ve gerekli görülmesinde ek belgeler talep edilmektedir.

50.000 TL Şekerbank Konut Kredisi ve Ödeme Planı

120 ay vadeli ödeme planı ile 50 bin TL tutarında Şekerbank’tan konut kredisi alan bir kişinin aylık kredi ödemesi 858.88 TL, toplamda ödenecek kredi tutarı ise 103 bin 065.60 TL olmaktadır. 250 TL tutarında kredi tahsis ücreti alınıp, ipotek tesis ücreti konut özelinde değişmektedir.

Şekerbank konut kredisi faiz oranları 26 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/hesaplamaaraclari/bireyselkredihesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.