Garanti Bankası’ndan Sabit Faizli 80.000 TL Konut Kredisi!

Garanti Bankası, faiz oranlarını değiştirmeden müşterilerine özel uzun vadelerde konut kredisi imkanı sunuyor.

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları yüzde 1,25 olarak uygulanıyor ve 240 ay vadeye kadar da ödeme imkanı sağlanıyor.

Yalnızca Türk Lirası cinsinden kullandırılan konut kredisi için Garanti Bankası müşterilerinin aylık gelir durumlarına paralel olarak en uygun konut kredisi ödeme planlarını hazırlıyor. Bireyler talep ederlerse kendi ödeme planlarını kendileri oluşturabiliyorlar. Satın alınan konutların sadece mesken tipinde olması gerekiyor. Mesken tipi haricindeki evler için konut kredisi verilmiyor. Bireyler vade süresi öncesinde konut kredilerini erken kapatmak isterlerse banka erken kredi kapama ücreti tahsil ediyor. Bu kapsamda alınan tutar ise kredi tutarının yüzde 2’si kadar oluyor. Örneğin 100 bin TL değerinde kredi alır ve erken kapatmak isterseniz 2 bin TL değerinde erken kapama ücreti ödersiniz.

80.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı Detayları

240 ay vadeli alınan 80 bin TL değerinde kredi için aylık kredi taksidi  bin 053,43 TL’ye, 120 ay vadeli alındığı zaman aylık kredi taksidi  bin 290,68 TL’ye, 60 ay vadeli alındığı zaman ise bin 903,19 TL’ye tekabül eder.

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları 1 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mortgage/mortgage_urunleri/sabit_faizli.page?gbid2=200568#calcContent3=UID184a5e3

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.