20.000 TL Taşıt Kredisi Ziraat’ten!

Müşterilerinin sadece almak istedikleri otomobili seçmelerini gerisini kendilerine bırakmasını söyleyen Ziraat Bankası, en uygun taşıt kredisini sunuyor.

48 aya kadar ödeme seçenekleri ile hem yeni hem de ikinci el otomobillerin alımları için taşıt finansmanı veren Ziraat Bankası, ikinci el araçların alımlarında 5 yaş koşulu koyuyor. Sadece 5 yaşına kadar olan araçlar için kredi veriliyor.

Başvurular ise pek çok yerden gerçekleşiyor. Banka şubesi, ATM’si, Çağrı Merkezi, internet sitesi ve şubesi ve mobil şubeden taşıt kredisi başvurusu yapılıyor.

Ziraat Bankası, krediye ilişkin olarak hayat sigortası ile kaskoyu zorunlu tutuyor, aracın üzerine ipotek koyuyor.

Ziraat Bankası 36 Ay Vadeli 20.000 TL Taşıt Kredisi!

36 ay vadeli ödeme planı ile Ziraat’ten 20 bin Türk Lirası taşıt kredisi alan bir bireyin aylık kredi ödemesi 705,83 Türk Lirası oluyor. Faiz oranı yüzde 1,13 olup, 100 Türk Lirası dosya masrafları için ücret tahsil ediliyor. Başvurularda satın alınan aracın belgeleri isteniyor. Belgelerini eksiksiz getirenler finansmanlarını daha hızlı alıyor. Hayat sigortası müşteri özelinde değiştiği için tam doğru bir hesaplama yapılamıyor. Benzer şekilde de kasko ücreti araca göre farklılık gösteriyor. Örnek krediye göre yıllık maliyet oranı yüzde 17,9788 oluyor. Ayrıca tahsil edilen ücretlerden bir diğeri ise BSMV ile KKDF oluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları 24.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.