24 Ay Vadeli 15.000 TL Taşıt Kredisi Ziraat Bankası’ndan!

Otomobil sahibi olmak isteyen bireyler için Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

48 ay vadeli taşıt kredisi düzenleyen Ziraat Bankası, uygun faiz oranları kullanarak müşterilerini otomobil sahibi yapıyor.

Her türlü otomobil için kredi desteği veren Ziraat Bankası, ikinci el otomobillerde bir takım şartlar sunuyor. Bu şartlardan biri otomobilin yaşıdır. Krediye konu olan ikinci el otomobilin yaşının maksimum 5 olması istenmektedir.

Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,22’den başlıyor. Banka sabit faizli taşıt kredisi imkanı sunuyor. Sunulan faiz oranları ile hem müşterilerine kolaylık sağlıyor, hem de faiz oranlarını piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden etkilenmemesini sağlıyor.

Kredinin alınabilinmesi için bireylerden teminat isteniyor. Teminat kapsamında müşteriler satın aldıkları otomobili gösterebiliyor.

24 Ay Vadeli 15.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı Örneği

24 ay vadeli ödeme planı ile Ziraat Bankası taşıt kredisi kapsamında 15.000 TL kredisi alındığında aylık kredi taksidi 745,73 TL yapıyor. Uygulanan faiz oranı yüzde 1,22 olup, yıllık maliyet oranı yüzde 19,6933’e tekabül etmiştir. Kredi kapsamında BSMV ile KKDF alınıyor.

Başvuru sırasında 0 km otomobil alacak bireylerin proforma fatura, ikinci el otomobil alacak bireylerin ise ruhsat getirmeleri istenmektedir. Bunların haricinde de nüfus cüzdanı ve gelir belgesi talep edilmektedir.

Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları 16 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.