Ziraat Bankası’ndan Yüzde 0,88’den Başlayan Faiz Oranları ile 120 Ay Vadeli Konut Kredisi!

Türkiye’deki kamu bankalarından biri olan ve çok sayıda şube ağı bulunan Ziraat Bankası, müşterilerine özel 10 yıla kadar uzanan geri ödeme planları ve uygun faiz oranları konut kredisi sunuyor.

120 ay vadeli konut kredisi sunan Ziraat Bankası, yüzde 0,88’den başlayan faiz oranları uyguluyor. Faiz oranları hem alınan kredi tutarına hem de uzatılan ödeme süresine göre değişiklik gösteriyor.

100 bin Türk Lirasına kadar olan kredi kullanımlarında ve  36 ay vadeye kadar yapılan ödeme planlarında yüzde 0,88 oranında faiz uygulanırken, 36 aydan 120 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 0,95 oranında faiz uygulanıyor. 100 bin TL ile 1.000.000 TL arasındaki kredi kullanımlarında ve 36 aya kadar yapılan ödeme planlarında yüzde 0,95 oranında, 36 aydan 120 aya kadar yapılan ödeme planlarında ise yüzde 1,03 oranında faiz uygulanıyor. 1.000.000 TL ve üzerinde kredi kullanan kişiler için ise yine 36 aya kadar ve 36 aydan 120 aya kadar olan ödeme planlarına göre faizler değişiyor. Sırası ile uygulanan faiz oranları yüzde 1,03 ve yüzde 1,08 oluyor.

Uygun faizli konut kredisi sunan Ziraat Bankası satın alınan konutun değerinin yüzde sekseni kadar kredi veriyor. Yani 100 bin Türk Lirası tutarında ev satın alınması halinde 80 bin Türk Lirası tutarında kredi verilmektedir. Ayrıca satın alınan evin üzerine teminat için ipotek konuluyor. İpotek kredi ödemeleri bittiğinde kalkıyor. Ayrıca kredi kullanımında kişilerin DASK, konut ve hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor.

Konut kredisi başvurusu banka şubelerinden, ATM’lerden, internet sitesi ve şubesinden, mobil şubeden ve çağrı merkezleri aranarak yapılabiliyor. Bankaya gitmeden yapılan konut kredisi başvurusunun onaylanması halinde krediye konu olan dokümanların imzalanması için bankanın ziyaret edilmesi gerekiyor.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 19 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraatbank.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.