48 Ay Vadeli 15.000 TL Kefilsiz, Anında Taşıt Kredisi Garanti’den!

Garanti Bankası, anında onaylı, 48 ay vadeli ödeme planı ile müşterilerini otomobillere kavuşturuyor.

Garanti Bankası düşük faizli taşıt kredisi sunuyor. Taşıt kredisi faiz oranları tüm vadelerde ve miktarlarda sabit oranlı olup,değişmiyor.

Hem 0 hem de 2. el araçlar için kredi verilip, taşıtın modeline ve cinsine göre de avantajlı kredi sunuluyor.

Bireylerin aylık bütçelerine göre ödeme planları düzenlenip, ödemelerde kolaylık sağlanıyor.

Banka krediye ilişkin olarak teminat istiyor. Teminat olarak bireyler satın alacakları taşıtı gösterebiliyor. Taşıtın üzerine ipotek konuluyor. İpotek tesisi kredi vadesi boyunca devam ediyor, ödemeler bittiğinde ise kalkıyor.

İkinci el taşıtlarda ise taşıtın yaşı ile taşıt kredisi vade süresinin toplamı 108 ay olacak şekilde kredi imkanı verilip, taşıtların değerinin 50 bin Türk Lirasına kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında, 50 Türk Lirası üzerinde olan taşıt değerlerinde ise geriye kalan miktarın yüzde 50’si kadar taşıt kredisi veriliyor.

Taşıt Kredisi başvurusunda kefil istenmiyor. Kefilsiz, kolay bir şekilde kredi başvurusu yapılıp, istenilen belgelerin getirilmesi yeterli oluyor.

Örneğin; 48 ay vadeli 15.000 TL taşıt kredisi için aylık kredi ödemesi 462,36 Türk Lirası, aylık faiz oranı ise yüzde 1,44 oluyor. Sigorta tutarı 150 TL’ye, tahsis ücreti ise 78, 75 TL’ye tekabül ediyor. Toplamda geri ödenmesi gereken kredi tutarı ise 22 bin 193,12 Türk Lirası oluyor. Yıllık maliyet oranı yüzde 23,1908’e tekabüle ediyor. Kasko ücreti yıllık bazda ortalama olarak 1.300 TL olup, taşıta göre farklılaşıyor. Kasko zorunlu tutulmuyor.

Garanti Bankası taşıt kedisi faiz oranları 19.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/oto_kredisi.page

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.