TEB’den 24 Saat İçinde Onaylanan Taşıt Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) müşterilerinin ayaklarını yerden kesen kredi kampanyası düzenledi.

Türk Ekonomi Bankası, müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek için avantajlı faiz oranları ile taşıt kredisi kampanyası düzenledi. Gerekli belgeleri başvurusu esnasında götüren banka, başvurularını gerçekleştirdikten 24 saat içersisinde bireylere geri dönüş yapmaktadır. Bankanın değerlendirmeleri sonucunda olumlu ise; banka anında müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını yatırmaktadır.

TEB taşıt kredisi faiz oranları piyasadaki faiz oranlarında meydana gelen ani değişimlerden etkilenmemektedir. Faiz oranları kredi ödemesi boyunca sabit kalmaktadır. Yüzde 1,45 oranında faiz oranı uygulayan banka, 48 aya varan ödeme planı imkanı sunmaktadır.

Hangi Belgeler İstenmektedir?

Banka taşıt kredisi başvurusu sırasında bireylerden nüfus cüzdanlarını ya da ehliyetlerinin fotokopilerini, gelir belgesi ya da maaş bordrolarını, serbest meslek sahibi ya da şirket ortağı olan bireyler için 3 senelik bilanço ile beraber vergi levhası istemektedir. 0 km araçlar içi proforma fatura, 2. el araç satın alımları için ise ruhsat fotokopisi talep edilmektedir.

48 ay vadeli 20 bin Türk Lirası krediyi baza alarak sigorta ücreti hesaplaması yapan banka ücreti 332,45 Türk Lirası olarak hesaplamıştır. Sigorta ücretleri müşteriden müşteriye göre değişmektedir. Kredi tahsis ücreti ise finansmanın yüzde 0,5’i kadardır. Tahsis ücreti bireylerden bir defaya mahsus olmak üzere alınmaktadır.

Türk Ekonomi Bankası taşıt kredisi faiz oranları 24.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/tasit-kredisi/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.