48 Ay Vadeli Kefilsiz Taşıt Kredisi Vakıfbank’ta!

Vakıfbank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte araç satın alımınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı faiz oranları ile birlikte temin etmenize olanak sağlıyor.

Vakıfbank 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde hem sıfır kilometre otomobil alımlarınızda, hem de ikinci el otomobil alımlarınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Sıfır kilometre alınacak otomobiller için proforma fatura bedeli üzerinden temin edebileceğiniz kredi tutarını hesaplayan Vakıfbank, ikinci el olarak alınacak otomobiller için de kasko değerini baz alarak temin edilebilecek kredi tutarını hesaplıyor.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Başvurusu

Vakıfbank’tan temin edilecek taşıt kredisi için, kredi başvurusu aşamasında yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın ya da sürücü belgenizin bulunması gerekiyor. Aynı zamanda aylık gelir durumunuzu ve ek gelirlerinizi belgeleyen tüm gelir belgelerinizin de yanınızda bulunması gerekiyor. Vakıfbank’ın taşıt kredisi başvurusunda talep ettiği belgelerden bir diğeri ise, satın alacağınız otomobilin değerinin belirlenmesi için proforma fatura ya da ruhsat fotokopisi yer almaktadır.

Vakıfbank 10.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan temin edilecek 10 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi için, 48 ay vade seçeneğinin tercih edilmesi halinde uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,25’e tekabül ederken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 293 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı, 1 Ağustos 2016 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.vakifbank.com.tr/kredi-hesaplama-araci.aspx?pageID=1333

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.