48 Ay Vadeli, Düşük Masraflı Kefilsiz İhtiyaç Kredisi ICBC Turkey’de!

Dünya’nın en büyük bankalarından olan ICBC’nin Türkiye’de hizmet veren iştiraki olan ICBC Turkey, avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

ICBC Turkey, hayata geçirdiği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte tüm nakit sıkışıklıklarınızı çözüme kavuşturacak, oldukça avantajlı bir kredi olanağı sunuyor. Düzenlediği kredi kampanyası sayesinde ödemelerinizin 48 aya kadar vadelendirilmesine olanak sağlayan ICBC Turkey, kredi başvurusu aşamasında öne kefil talebinde bulunmuyor.

Sahip olduğunuz gelir durumuna göre ödeme planı oluşturulmasına olanak sağlayan ICBC Turkey bankası, esnek ödeme seçenekleri sayesinde bütçenizi yormadan kredi ödemelerinizi gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

ICBC Turkey Kredi Başvurusunda Hangi Belgeleri Talep Ediyor?

ICBC Turkey, hem kredi başvurusu yapan kişinin, hem de talep edilmesi halinde kefil olan kişinin yanınıda nüfus cüzdanını veya sürücü belgesini fotokopisi ile birlikte bulundurmasını talep ediyor. Aynı zamanda gelir belgesinin ve adres teyidi için de ikâmet edilen adresi gösteren elektrik, su, doğalgaz, internet ya da telefon faturalarından bir tanesinin bulundurulmasını önemseyen banka, istihbarahatı ve kredi notu yeterli olan kişilerinden kefil talebinde bulunmuyor.

ICBC Turkey 10.000 TL İhtiyaç Kredisi İçin Ödeme Planı ve Faiz Oranları

ICBC Turkey Bankası’ndan temin edeceğiniz 48 ay vade seçenekli 10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için, bankanın uygulayacağı aylık faiz oranlarının yüzde 1,33’e tekabül etmesi halinde, bankanın alacağı masraf tutarı 53 Türk Lirası’na denk gelirken, yıllık toplam maliyet oranı yüzde 21,2857’ye, aylık yapılacak kredi ödemesi tutarı 299,80 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar 14 bin 390,4 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi ödeme planı, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Ihtiyac-Kredisi/416/11/0

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.