HSBC’den Avantajlı İhtiyaç Kredisi!

HSBC Bankası, düzenlediği özel ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte tüm nakit ihtiyaçlarınız için avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ve 48 aya kadar uzayan ödeme planları seçenekleri ile birlikte çözüm sunuyor. İşte HSBC Bankası tarafından sunulan özel kredi kampanyasına dair tüm detaylar!

HSBC Bankası, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile tüm nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Kredi başvurusu aşamasında ön kefil talebinde bulunmayan HSBC Bankası, kefilsiz ve teminatsız bir şekilde avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlıyor. Kredi başvurusu aşamasında yanınızda çalışma durumunuza göre düzenlenmiş ve aylık gelir miktarınızı gösteren gelir belgenizin bulunmasını talep eden HSBC Bankası, aynı zamanda nüfus cüzdanınız ve ikâmet adresinizi gösteren belgenin de yanınızda bulunmasını talep ediyor.

HSBC Bankası 7 bin 500 Türk Lirası İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

HSBC Bankası’ndan acil nakit sıkışıklığınızı gidermek için 7 bin 500 Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde 24 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 1,45, 36 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık sabit faiz oranı yüzde 1,45 olacaktır. Bu vade seçenekleri için ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı ise 24 ay vade tercihinde 381 Türk Lirası, 36 ay vade tercihinde 278 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi hesaplaması, 31 Temmuz 2017 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar kullanılarak Kredi360 için özel oluşturulmuştur.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredilerin başvuru yöntemleri, ödeme planları ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.