Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Özel Uygun Faizli Kredi Kampanyaları!

Ziraat Bankası, emekli maaşını kendi bankasından alan bireyler için uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

Emeklinin artısı kredi kampanyası düzenleyen banka, 1,24’ten başlayan faiz oranları uyguluyor. Tatil, sağlık, alışveriş gibi bireysel harcamalar için kredi kullanacak müşterilerine 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi, ev almak isteyenler için ise 120 ay vadeli konut kredisi sunuluyor.

Bankanın ihtiyaç kredisi için uyguladığı faiz oranı yüzde 1,24, konut kredisi için uyguladığı faiz oranı yüzde 1,06 olurken, kredi teminatı için bireylerin sigorta yaptırmaları gerekmektedir. Sigorta ödemeleri kişiden kişiye göre değişiklik göstermektedir. 35 yaşında olan bir kişinin ihtiyaç kredisi kullanması halinde yıllık ödemesi gereken sigorta ücret, 43,48 TL, konut kredisi için ise ortalama 108,19 TL olmaktadır.

Ziraat Bankası’nın emeklilere özel kredi başvuruları hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinde ön onaylı olmak şartı ile yapılmaktadır. Hızlı kredinin onaylanması halinde ya da bankaya gidip başvurularını yapacak müşterilerin nüfus cüzdanlarını, ikametgah belgelerini ve gelir belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Konut kredisi kullanacak bireylerin ise satın almayı planladıkları evin belgelerini de getirmeleri gerekmektedir.

Ziraat Bankası emeklilere özel kredi faiz oranları 18 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Krediler/Pages/EmeklininArtisiKrediPaketi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.