Akbank 100.000 TL Konut Kredisi

Akbank, yatırımlarını eve dönüştürmek isteyen müşterileri için 120 ay vadeye kadar uzanan konut kredisi imkanı sunuyor.

Yıllardır ev hayali kuran, artık kendi sahip oldukları evde oturmak isteyen vatandaşlar için Akbank, 120 ay vadeye kadar uzanan çeşitli seçeneklerle 100 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi imkanı sunuyor. 120 ay vadeli 100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi imkanından yararlanmak isteyen vatandaşların aylık periyotlar bin 427 Türk Lirası tutarında ödeme planlarından oluşmaktadır. Banka bu kapsamda uygulayacağı faiz oranını ise yüzde 0,97 olarak belirlemiştir.

Faiz oranları müşterilerin tercih ettiği ödeme planlarına göre değişiklik göstermektedir. Finansman geri ödemesini 24 ay içinde bitirmek isteyen müşteriler için uygulanan faiz oranı yüzde 0,90 oranında, 60 aylık ödeme planı çıkartmak isteyen müşteriler için uygulanan faiz oranı yüzde 0,93 oranında, 84 aylık ödeme planı çıkartmak isteyen müşteriler için uygulanan faiz oranı yüzde 0,95 oranında ve 120 aylık ödeme planı çıkartmak isteyen müşteriler için uygulanan faiz oranı yüzde 0,97 oranındadır.

Akbank konut kredisi başvurusundan bulunacak müşterilerin kendilerine en yakın şubeye gidip başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Bireyler satın alacakları konutun tapusunu yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Akbank müşterilerine aylık kira ödemesi yapar gibi ödeme planı seçenekleri sunmaktadır. Her çeşit bütçeye uygun vade süresi ve faiz oranları ile olanaklar sağlıyor.

Uygun faizli konut kredisinden faydalanmak isteyen müşterilerin kimlik, ehliyet yahut pasaport, gelir durumlarını gösteren belge, alınacak evin belgeleri ile beraber Akbank şubesine gitmeleri gerekiyor.