Akbank Direkt Kredi Kampanyası Başvurusu ve Detayları!

Akbank, Direkt Kredi kampanyası başlığı altında müşterilerine anında başvuru yapabilecekleri kredi desteği veriyor.

Direkt Kredi Kampanyası ile hem anında başvuru hem müşterilerinin bütçelerine özel ödeme planları hem de uygun faiz oranları ile çeşitli kolaylıklar sağlayarak tüm nakit ihtiyaçlarına yardımcı olan Akbank, çeşitli başvuru kanalları imkanı da veriyor.

Düğünlerde yapılan çeşitli masraflardan eğitimlerde gerekli olan konaklama, gıda, alışveriş gibi masraflara, yıl boyunca çok çalışıp tatile gitmek isteyenden evinin kirasını ödemekte zorluk çekenlere, yeni ev, otomobil ya da iş yeri almak isteyenlere kadar kredi imkanı veriliyor.

Direkt kredi kampanyası faiz oranları  bireylerin kredisini sigortalı alıp almamasına göre değişiyor. Sigortalı anında ihtiyaç kredisinden yararlanacakların aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,45 olurken, sigortasız ihtiyaç kredisi için bu yüzde1,65 olmaktadır.

Sigorta müşteriler için zorunlu değildir ancak yapılması hem banka hem de bireyler için önemlidir.

Direkt Kredi Kampanyası Başvuruları Nereden Yapılır?

Başvuru yöntemlerinden biri Akbank’ın internet sitesidir. İnternet sitesinde ilgili kısımdan kolay bir şekilde başvuru yapılabilinmektedir.

Diğer bir yöntem cep telefonudur. Bireyler cep telefonlarını kullanarak, almak istedikleri kredi tutarını, kaç ay vadeli almak istediklerini belirterek kredi başvurusunda bulunabilirler.

Diğer bir yöntem ise bankanın şubeleridir. Bireyler bankanın istediği belgeleri de yanlarında götürdükleri durumda kredi almaları daha hızlı olmaktadır. İstenilen belgeler kişilerin nüfus cüzdanları ile beraber gelir durumlarını gösteren evrak ya da evraklar, ikametgah adresidir. Kişi özelinde istenilen farklı dokümanlarda olabilmektedir.

Akbank Direkt Kredi Kampanyası faiz oranları 5 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/ihtiyac-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.