Vakıfbank’tan 10 Yıl Vadeli 100.000 TL Konut Kredisi!

Vakıfbank, yaz mevsimine ve uygun faizle ev almak isteyen müşterilerine özel yüzde 1,38’den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi sunuyor.

Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,38’den başlıyor. Faiz oranları alınacak olan kredi tutarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. 100 bin Türk Lirasına kadar alınan kredilerde yüzde 1,38 oranında, 100 bin Türk Lirası ile  500 bin Türk Lirası arasındaki kredilerde yüzde 1,49 oranında, 500 bin ile 1 milyon 200 bin Türk Lirası arasındaki kredilerde ise yüzde 1,58 oranında faiz uygulanıyor. En uzun vade süresi 120 ay olup, kişiye özel avantajlı ödeme planları sunuluyor. Bireyler, ödemelerini hem her ay eşit tutarlı hem de azalan taksitli ödeme planıyla yapabilmektedirler. Söz konusu kampanya sadece yeni satın alınacak olan evler için geçerlidir. Buna ek olarak sadece 1 tane bağımsız bölümün finansmanını dahil edilmektedir.

Vakıfbank konut kredisi başvurusu hem banka şubelerinden hem de çağrı merkezi aranarak yapılabilmektedir. Çağrı merkezini arayarak konut kredisi başvuru yapacak kişilerin kredilerinin onaylanması halinde, krediye konu belgeleri yanlarına alarak banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Bu belgeler, nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve eve ait belgelerdir.

Vakıfbank’tan 10 Yıl Vadeli 100 Bin TL Kredi

Vakıfbank’ın düzenlediği kredi kampanyası kapsamında 10 yıl vadeli geri ödeme planıyla 100 bin Türk Lirası kredi temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi bin 710,20 Türk Lirası, toplam geri ödeme tutarı 205 bin 223,48 Türk Lirası, yıllık maliyet oranı yüzde 18.4562, aylık toplam maliyet oranı ise yüzde 1.4214 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 2 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.saripanjur.com.tr/saripanjur-konut-kredisi-paketi.aspx?pageID=976&nID=723

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.