Odeabank’tan Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Odeabank, müşterilerine özel anında ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Odeabank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,29’dan başlıyor. Uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, 48 aya kadar ödeme planı seçeneği kolaylıkları sağlayıp, günlük 3 Türk Lirası ödemeler ile düşük tutarlı kredi ödeme olanağı sağlıyor.

İhtiyaç kredisi başvurusu için cep telefonu yeterli oluyor. Müşterilerin Odeabank şubelerine kadar gitmelerine gerek kalmıyor. Birer boşluk bırakılarak NAKIT ve T.C. kimlik numarası yazılarak 8444’e gönderilmesi yeterli oluyor. NAKIT kelimesinin büyük harflerle yazılması gerekiyor. Anında kredi başvurularının onaylanması durumunda bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Banka şubelerine gidildiğinde nüfus cüzdanının getirilmesi yeterli oluyor.

İhtiyaç kredisi faiz oranları kredi notuna göre değişiyor.

Odeabank Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Detayları

48 ay vadeli ödeme planı ile alınan 10.000 TL için kredi faizleri değişiyor. Yüzde 1,29, yüzde1,39, yüzde 1,49, yüzde 1,69 ve yüzde 1,79 faiz oranları uygulanıyor. Kredi notu yüksek olan bireyler daha uygun faizli ihtiyaç kredisi faizlerinden yararlanıyor. Yazılan faiz oranlarına göre kredi ödemeleri ise sırasıyla 297 TL, 304 TL, 312 TL, 328 TL ve 336 TL oluyor. 10 bin TL için tahsis ücreti 53 TL oluyor.

Odeabank ihtiyaç kredisi faiz oranları 13.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/krediler/Ihtiyac-Kredisi/Sayfalar/Nakit-Hazir.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.