Akbank’tan Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Anında Kredi! 15.000 TL Belgesiz Kredi!

Akbank, acil bireysel harcamaları olan müşterileri için kredi kampanyası düzenlendi.

İhtiyaç kredisi kapsamında Direkt Kredi Kampanyası sunan Akbank, yüzde 1,69’dan başlayan faiz oranları uygulayan banka, vadelere göre faiz oranlarını değiştirmektedir. 12 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,75 oranında, 12 aydan 24 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,71 oranında, 24 aydan 48 aya kadar olan vadelendirmelerde ise yüzde 1,69 oranında faiz uygulanmaktadır.

Müşterileri tüm acil ihtiyaçlarını anında karşılayabilsinler, bankayı ziyaret edip saatlerce sıra beklemesinler diye anında kredi imkanı sağlayan banka, aynı zamanda da çeşitli başvuru kanalları sunmaktadır.

Uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan Akbank,  kişiye özel ödeme planları hazırlamaktadır. Eğer bireysel dönemsel olarak prim ya da dönemsel bazlı maaş alıyorlarsa kredi ödeme planları da buna uygun şekilde düzenlenmektedir.

Anında kredi başvurusu bankanın internet sitesinden, cep telefonlarından yapılabilinmektedir. Bir diğer başvuru kanalı ise bankanın şubeleridir. Banka şubelerinden yapılan başvurularda bireylerin nüfus cüzdanları ile aylık maaş hesap cüzdanlarını ya da gelirlerini gösteren belgeyi getirmeleri gerekmektedir.

15.000 TL Direkt Kredi Kampanyası

Akbank’tan acil harcamalar kapsamında anında 48 ay vadeli ödeme planı ile 15 bin TL finansman temin eden bireylerin aylık kredi ödemeleri 491,82 TL Türk Lirası, vade sonunda ödemeleri gereken toplam tutar ise 23 bin 607,26 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Söz konusu kredi için aylık maliyet oranı yüzde 2,0540 , yıllık maliyet oranı ise yüzde 27,6318’e tekabül etmektedir. Alınan tahsis ücreti ise 78,75 TL olup, bu tutara banka sigorta muamele vergisi eklenmektedir.

Akbank Direkt Kredi Kampanyası faiz oranları 23 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/ihtiyac-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.