Aktif Bank’tan 36 Ay Vadeli 10.000 TL Taksitli Alışveriş Kredisi!

Aktif Bank, ülkemizin en bilinen markaları ile anlaşma yaparak müşterilerine ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Beyaz eşyadan tüm mobilya çeşitlerine kadar, doğal gaz tesisatından medikal yatak çeşitlerine kadar ihtiyaç doğrultusunda olan her sektör kapsamında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Aktif Bank, Taksitli Alışveriş Kredi Kampanyası sunuyor.

Aktif Bank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında minimum 500 Türk Lirası, maksimum 30 bin Türk Lirası tutarında finansman temin edebilip, yine minimum kredi vadesi 3 ay olarak belirlenip maksimum ise 48 aydır.

Anında kredi başvurusu yapıp hızlı kredi almak isteyenlerin birer boşluk ile TAKSİT ve T.C. kimlik numaralarını yazmaları gerekiyor. TAKSİT kelimesi büyük harflerle yazılmalıdır. Kredinin onaylanması durumunda gerekli belgelerin de yanına alınarak banka şubesine gidilmesi gerekmektedir.

36 Ay Vadeli 10.000 TL Aktif Bank Taksitli Alışveriş Kredisi!

36 ay vadeli ödeme planları ile 10 bin Türk Lirası değerinde Aktif Bank’ın müşterilerine özel sunduğu taksitli alışveriş kredisinden yararlananlar yüzde 1,70 oranında faiz ödemesi yapıyorlar. Tüm kredi vadelerinde ve tutarlarında yüzde 1,70 oranında faiz ödeniyor. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunuluyor. Örnek kredi için aylık taksit 394,85 Türk Lirası oluyor. Kredi tahsis ücreti ise 50 TL olmaktadır.

Aktif Bank taksitli alışveriş kredisi faiz oranları 16.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/faiz-ucret-ve-komisyonlar/faiz-oranlari/bireysel-kredi-faiz-oranlari/tasit-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.