Akbank’tan Anında 3.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Müşterinin ihtiyaçlarını önemseyen, tüm ihtiyaçları kolayca karşılansın diye Akbank anında ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan Akbank, müşterilerinin eğitim harcamalarından sağlık sorunlarına, düğün hazırlıklarından alışveriş giderlerine kadar tüm nakit harcamalarına yardımcı oluyor.

Akbank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,45’ten başlıyor. Faiz oranları bireylerin krediyi sigortalı kullanıp kullanmamalarına göre değişiyor. Bireyler eğer krediden sigorta yaptırarak yararlanmak isterlerse yüzde 1,45 oranında, eğer sigorta yaptırmadan yararlanmak isterlerse yüzde 1,65 oranında faiz ödemesi gerçekleştiriyorlar.

Azami ihtiyaç kredisi vade süresi 48 ay olup, krediye internetten, cep telefonundan ve Akbank mobil şubesinden başvuru yapılabilinmektedir.

Akbank Anında İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı Örneği

Akbank’ın sunduğu anında ihtiyaç kredisi kapsamında 24 ay vadeli 3.000 TL finansman almak isteyen bireylerin sigorta yaptırıp yaptırmamalarına göre faiz oranları değişmektedir. Bunu yazımızın başında da belirtmiştir.

Sigortalı 3.000 TL ihtiyaç kredisi alan bireylerin aylık ödemesi 153,98 TL, sigortasız 3 bin TL ihtiyaç kredisi alanların aylık kredi ödemeleri 158,25 TL olmaktadır. Sigortalı da efektif yıllık faiz oranı yüzde  23,6346’ya, sigortasız da ise yüzde 27,1865′ tekabül etmektedir. 3.000 Türk Lirası ihtiyaç kredisi için tahsis ücreti alınıp, alınan bu ücret tutarın binde beşi kadardır ve 15 TL’ye tekabül eder.

Akbank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 16 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.