Akbank’tan Anında İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Akbank, müşterileri tüm isteklerini kolay bir şekilde karşılayabilsin diye müşterilerinin gelir durumlarına göre ihtiyaç kredisi düzenleyip, onlarının her zaman yanında olmaktadır.

Müşterileri düğün masraflarını kolaylıkla karşılayabilsin, eşyalarını kafaları rahat yenileyebilsin ya da yaza özel tatil planlarını yapabilsinler diye uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan Akbank, uzun vadelerde ödeme planları ile kolaylıklar sağlamaktadır.

Uygun vadeli ihtiyaç kredisinden sadece Akbank müşterilerinin yararlanmadığı ihtiyaç kredisinden, Akbank müşteri olmayanlarda başvuru yapabilip, ihtiyaçları olan nakitlerini karşılayabilmektedirler.

Çeşitli yollar ile ihtiyaç kredisi başvuru yapabilme imkanı sağlanmaktadır. Bireyler isterlerse internet sitesinden isterlerse cep telefonlarından isterlerse de Akbank şubelerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Kredi başvurusunda ücretli çalışanların maaş bordrolarını ya da net maaşlarını gösteren belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Bu belgelerin iş yeri tarafından imzalı olması gerekmektedir. Serbest meslek sahibi ile şirket ortaklarının gelir belgesi yerine vergi levhalarını, gayrimenkullerini ipotek ettirecek bireylerin gayrimenkul tapusu ya da fotokopisini, emekli bireylerin ise emekli cüzdanlarını getirmeleri gerekmektedir.

Anında ihtiyaç kredisi başvurularında 20 bin Türk Lirasına kadar finansman verilmektedir. Kredi taksitleri aylık gelirin yüzde 50’sini geçmeyip, kredi başvurusunda bireylerden kefil istenmemektedir. Ancak banka yaptığı değerlendirmelerin sonucunda gerekli görmesi sonucunda kefil talep edebilmektedir. Kefil talep edilmesinde, kefillerinde aynı belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.