Şekerbank’tan Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı ve Detayları

Bayramın yaklaşması, bayram tatilinin uzaması, 10 günlük tatil açıklamasının yapılması, bunu aile ziyaretlerinden diğer çeşitli şekillerde değerlendirmek isteyenlere kadar olan tüm ihtiyaç durumundaki harcamalar için Şekerbank, uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Aynı zamanda müşterileri şubelerde vakit kaybetmesin diye de anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı veren Şekerbank, yüzde 1,75 ihtiyaç kredisi faiz oranları uyguluyor, azami 48 ay vadeli ödeme planı düzenliyor.

Kredi başvuruları 3 farklı yoldan gerçekleşiyor. Birinci yöntem bankanın çağrı merkezlerinin aranması. İkinci kredi başvuru yöntemi ise sms. Üçüncü başvuru yöntemi ise Şekerbank şubelerinin ziyaret edilmesidir.

Sms ile Şekerbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için cep telefonlarınızın mesaj kısmında birer boşluk bırakarak kredi ve T.C. kimlik numaranızı yazmanız gerekmektedir. Sonrasında ise 1953’e mesaj atmalısınız. Kredi kelimesi büyük harflerle yazılmalıdır ve arada virgül olmamalıdır.

Şekerbank’tan Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı ve Detayları

Şekerbank’tan 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz ve temin ettiğiniz bu ihtiyaç kredisi için 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı oluşturmanız halinde uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,75 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 166 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Şekerbank ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranları 17 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredihesapla

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilir, hem bütçeniz hem de ihtiyacınız için bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarından en uygun olanını belirleyebilirsiniz.