Denizbank’tan Kredinamik Kampanyası!

Denizbank, evrak imzalamadan internet bankacılığı ile anında ihtiyaç kredisi kapsamında Kredinamik Kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında düzenlenen Kredinamik faiz oranları yüzde 1,65’ten başlamaktadır. İhtiyaç kredisi başvuruları haftasonları ve resmi tatillerde de gerçekleşmektedir. Başvurular yalnızca internet bankacılığı ile olmayıp, dileyenler sms ile ya da Denizbank internet şubesi ile gerçekleşebilmektedir.

Anında ihtiyaç kredisi kapsamında kredi üst limiti belirlenmiştir. Bu limit 20 bin Türk Lirasıdır. Banka şubelerinden yapılan kredi başvurusunda ise üst limit belirlenmiştir ve 55 bin Türk Lirasıdır. Banka ön kefil, teminat talebinde bulunmasa da gerekli görülmesi halinde istenebilmektedir. Başvuruların onaylanmasından sonra banka şubelerine gidilmesi gerekmektedir.

Denizbank Kredinamik Kampanyası Ödeme Planı Örneği

24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kapsamında 10.000 TL alan bireyin aylık kredi taksidi 533 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Uygulanan faiz oranı yüzde 1,72’dir. 12 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,65, 12 ile 24 ay arasında yüzde 1,72 oranında, 24 aydan 48 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,78 oranında faiz uygulanmaktadır. Kredinamik Kampanyası için hayat sigortası yapılması zorunludur. Sigorta tutarları müşteri özelinde değişmektedir.

Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 08.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/kredinamik.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.