Akbank’tan Düşük Faizli Kredi Kampanyası! 15.000 TL Hızlı Kredi!

Akbank tarafından hayata geçirilen ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı düşük faiz oranları eşliğinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Banka, ödemelerinizin de 4 yıla kadar vadelendirilmesi için olanak sağlıyor.

Akbank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü oldukça cazip fırsatlar sunuyor. Temin edilen ihtiyaç kredisini 48 aya kadar taksitlendirme fırsatı sunan banka, düşük maliyetler eşliğinde ödeme planı sunuyor. Kredi başvurusu aşamasında herhangi bir kefil talebinde bulunmayan banka, kredi notunuzun yeterli olması, düzenli bir gelire sahip olmanız halinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Aylık yüzde 1,51’den başlayan sabit faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan Akbank, kredi başvurunuzu haftanın her günü, her saati internet üzerinden veya hafta içi mesai saatlerinde şubeye giderek gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Onaylanan ihtiyaç kredisi ürününü Akbank kişinin vadesiz hesabına hızlı bir şekilde tanımlayarak, anında kredi kullanımına da olanak sağlıyor.

Akbank 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ve her geçen gün müşteri portföyünü genişletmeyi başaran Akbank’tan 15 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz ve bu ihtiyaç kredisi ürünü için de 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,68 olurken, ödeme yapılacak eşit taksit tutarı 490,62 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 23 bin 549,81 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 12 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/kredim-akbankta.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.