Akbank’tan Her Taşıta Uygun Taşıt Kredisi!

Akbank, markası, tipi farketmeden uygun faiz oranları ile müşterilerine taşıt kredisi desteği veriyor.

Akbank taşıt kredisi faiz oranları sabit tutulup, yüzde 1,32 olarak belirlenmiştir. Sadece reşit olanlara kredi kullanırımı sağlayan banka 48 aya varan vade seçenekleri ile çeşitli kolaylık imkanlar vermektedir.

Uygun faizli taşıt kredisi ile tüm bireyleri istedikleri otomobillerine sahip olmalarına yardımcı olan Akbank, satın alınacak aracın 50.000 TL’ye kadar olan kısmı için yüzde 70, 50.000 TL ve üzerindeki değerlerde geriye kalan tutarın yüzde 50’si kadar kredi vermektedir.

Hayat sigortası ile kasko yapılması zorunludur. Ancak ücretleri kişiye ve otomobile göre değişir.

Taşıt kredisi başvurusunda krediyi alacak kişinin gelir belgesi istenmektedir. Bireylerin gelirlerini belgeleyebiliyor olmaları zorunludur. Buna ek olarak yırtılmamış T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı ile  taşıtın belgeleri istenmektedir.

36 ay vadeli kredi ödeme planı ile 40 bin Türk Lirası alındığında yüzde 1,32 oranında faiz ödemesi yapılması gerekiyor. Faiz ödemesi toplamda geri ödenecek tutar ise 52 bin790,49 Türk Lirası yapıyor. Aylık taksit tutarı ise bin 466,40 Türk Lirası yapıyor. Müşterilerden gerekli görülmesi durumunda adres teyiti için ikametgah belgesi isteniyor. Fatura ya da noter satış sözleşmesinin ise son 1 ay içinde düzenlemiş olması isteniyor.

Akbank taşıt kredisi faiz oranları 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.akbank.com/tasit-kredisi

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.