Aktif Bank’tan Anında, Kefilsiz, İmzasız 30.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi!

Aktif Bank, bankada saatlerce sıra beklemeden, sayfalarca evrak imzalama zorunluluğu olmadan, sigorta ve kredi kartını da zorunlu tutmadan 30 bin Türk Lirasına kadar hızlı ihtiyaç kredisi veriyor.

Aktif Bank ihtiyaç kredisi başvurusunu banka şubelerinden yapabildiğiniz gibi aynı zamanda da bankanın internet sitesinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Aktif Bank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,29 olup, sabittir ve kredi miktarına ya da bireylerin tercih ettikleri vade sürelerine göre farklılık göstermez.

Kredinizin onaylanması durumunda size yakın Aktif Bank ATM’si bulunuyorsa oradan temin edebilirsiniz. Bunun dışında internet şubesi kullanıyorsanız paranızı transfer edebilirsiniz. Yapılan transferler için banka ücret almamaktadır.  Bir diğer yöntem ise PTT şubeleridir. PTT şubelerinde giderek kredinizi temin edebilirsiniz. Ya da bunların haricinde diğer tüm bankaların ATM’lerinde de kolay bir şekilde kredinizi alabilirsiniz.

Benzer şekilde ihtiyaç kredisi taksit ödemelerini de banka haricinde çeşitli kanallardan gerçekleştirmeniz mümkündür. Vakıfbank ya da Akbank’ın ATM’lerinden kredi ödemelerini yapabilirsiniz. Ya da yine PTT şubelerinin ATM’lerini kullanabilirsiniz.

Azami vade süresi 48 ay olarak belirlenmiştir. 48 aydan fazla süreli ihtiyaç kredisi ödeme planı oluşturmanız mümkün değildir.

Aktif Bank ihtiyaç kredisinde alınan bir ücret mevcuttur. Bu ücret ise tahsis ücretidir. Alınan kredi tutarının maksimum binde beşi kadar sizden tahsis ücreti talep edilir. Bu ücret tüm müşterilerden bir defa alınır.

Aktif Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı ve hesaplaması 23 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.aktifbank.com.tr/tr/bireysel/n-kolay-krediler/internetten-aninda-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.