Halkbank 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Detayları

Halkbank, müşterilerinin yaz tatili, sağlık durumları, lise, üniversite, kurs ve benzeri gibi tüm eğitim masrafları gibi tüm ihtiyaçları için uygun faiz oranları ihtiyaç kredisi desteği veriyor.

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,20 ile yüzde 1,30 arasında değişiklik gösteriyor. Dosya masrafı ödemek istemeyen müşterileri için masrafsız ihtiyaç kredisi sunan banka yüzde 1,30 oranında, dosya masrafı ödeyecek müşterileri için ise yüzde 1,20 oranında faiz uygulaması belirlemiştir.

Maksimum kredi vadesi 48 olup, kredinin binde beşi kadar kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Hayat sigortası yaptırmak isteyen bireyler için 35 yaşındaki bir müşterisinin 48 ay vadeli 10.000 Türk Lirası kredi aldığını varsayarak hesaplama yapan banka 30 Türk Lirası sigorta primi hesaplamıştır. Sigorta ücretleri müşteri özelinde değişiklik göstermektedir. 10 bin Türk Lirası için hesaplanan kredi tahsis ücreti sigorta ücretleri ve Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilerek 52,50 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu ehliyet, pasaport ya da kimlik cüzdanı ve aylık net gelir durumunu gösteren gelir dokümanı istenmektedir. Kamu çalışanlarının Bordro maaş dokümanı, Özel sektör çalışanlarının onaylı gelir belgesi ya da bordro maaş dokümanı, emeklilerin SGK Emekli Belgesi getirmeleri gerekmektedir. Banka, ek belgeler talep edebilmektedir.

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 03.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=157

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.