Bank Asya’dan Konut Finansmanı

Bank Asya Konut Finansmanı

Bank Asya, düzenlediği konut finanmanı kampanyaları ile birlikte hayalini kurduğunuz gayrimenkule kira öder gibi sahip olmanız için olanak sağlıyor.

Türkiye’de katılım bankacılığı prensipleri ile hizmet veren en eski bankalardan bir tanesi olan Bank Asya, düşük kâr oranları ve uzun vadeli ödeme planları ile birlikte hayalini kurduğunuz gayrimenkule sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Bank Asya, bireysel olarak finansman başvurusu gerçekleştirmeniz sonrasında konutunuzun sahip olduğu ekspertiz değerinin belirlenmesi ile birlikte temin edebileceğiniz konut finansmanı tutarını belirliyor. Satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek ihtiyaç duyduğunuz finansmanı kefilsiz bir şekilde sağlayan Bank Asya, düzenlediği bu kampanya ile birlikte hayalini kurduğunuz gayrimenkule sahip olmanıza olanak sağlıyor. Bank Asya, konutun ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar finansman desteği sağlayarak, ön ödeme konusunda düşük bir bütçe ayırmanıza da yardımcı oluyor

Kira öder gibi ev sahibi olmanıza olanak sağlayan Bank Asya, düzenlediği konut finansmanı kampanayası ile birlikte uygun kâr oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde hizmet veriyor.

Siz de, hemen size en yakın Bank Asya şubesini gerekli belgeler ile birlikte ziyaret ederek hayalini kurduğunuz ev için konut finansmanı temin edebilirsiniz. 18 Yaşını doldurmuş ve belgelenebilir bir gelire sahip olan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının temin edebileceği bir kredi türü olan konut finansmanı, yanınızda nüfus cüzdanınızın fotokopisi, son 3 ay içerisinde düzenlenmiş güncel gelir belgesi, kira, mevduat hesabı gibi ek geliriniz var ise bu gelirleri belgeyelen gelir belgeleri ve güncel ikâmet adresinizi gösteren bir faturaya ek olarak satın alacağını gayrimenkulün tapu fotokopisiyle konut finansmanı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.