Halkbank’tan Özel Sektör Çalışanlarına Özel 10.000 TL Kredi!

Halkbank, özel sektör çalışanlarının tüm ihtiyaçlarına özel 36 ay vadeli geri ödeme planlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor.

Halkbank Özel Sektör Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi

Halkbank, özel sektör çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanya kapsamında sunulan kredi tutarı en fazla 50 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kampanya dahilinde 50 bin Türk Lirasından daha yüksek tutarda kredi kullanılmamaktadır. En uzun vade süresi ise 36 aydır. 36 aydan daha uzun süreli vadelendirme söz konusu olmamaktadır.

İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,66’dan başlamaktadır. Faiz oranları piyasadaki faiz değişimlerinden etkilenmeyip, bankanın müşteri özelinde faiz değişikliği yapabilmektedir.

Kredi başvuruları hem banka şubelerinde hem de bankanın internet sitesiyle sms göndererek yapılabilmektedir. Banka şubelerinden kredi başvurusu yapacak kişilerin nüfus cüzdanlarını, gelirlerini gösteren belge ile ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Bankanın internet sitesinden kredi başvurusu yapacak kişilerin ilgili kampanyasının yer aldığı sayfaya gitmeleri, sms göndererek başvuru yapacak kişilerin ise sırasıyla, aralarında bir boşluk bırakarak OZEL, T.C. Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen tutarın yazılması, devamında ise 3452’ye gönderilmesi gerekmektedir.

10.000 TL için Örnek Kredi Hesaplaması

Halkbank özel sektör çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası temin eden kişilerin yüzde 2,66 faiz oranıyla ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 471,25 Türk Lirası, yıllık maliyet oranı ise yüzde 46,4069 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 13 Kasım 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4524-ozel_sektor_______________________calisanlarina_

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini