Anadolubank 24 Ay Vadeli 3.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Son dönemlerde eğitim masraflarından, sağlık problemlerinden, tatile çıkmak ve kafa dinlemek istememizden ve benzeri gibi pek çok sebepten dolayı artan nakit ihtiyaçları sebebiyle bankalar uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenliyorlar.

Hem kendi müşterilerine hem de kendi müşteri olmayanlara uygun ödeme koşulları sunan bankalar, tüm vatandaşların ihtiyaçlarına destek olmak için çalışmalarda bulunuyorlar.

Anadolubank’ta bu kapsamda 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,50’dir. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, 48 aya kadar olan tüm ödemelerde aynı faiz oranını kullanıyor.

İhtiyaç kredisi başvurusunda ise istenilen belgeleri getirenlerin finansman almaları daha hızlı gerçekleşiyor. Bankanın istediği belgeler; kimlik cüzdanının kendisi ya da fotokopisi, aylık net kazancı gösteren gelir belgesi, gayrimenkullerini beyan ederek kredi kullanmak isteyenler için ise tapu istenmektedir.

Bunların yanı sıra Anadolubank ihtiyaç kredisi için bazı şartlarda sunulmaktadır. Kredi alabilmek için şartların sağlanması gerekmektedir. Banka kefil isteyip, hayat sigortasının yapılmasını zorunlu tutmaktadır. Kefillerinde istenilen belgelerin aynılarını getirmeleri zorunlu tutulmaktadır.

Örneğin; 24 ay vadeli 3 bin Türk Lirası Anadolubank’tan ihtiyaç kredisi alabilmek için istenilen şartların sağlanması gerekmektedir. 24 ay vadeli 3 bin Türk Lirası için yüzde 1,50 oranında faiz uygulanıp, aylık kredi ödemesi 155 Türk Lirası olmaktadır. Hayat sigortası kişi özelinde değiştiği 2için tam hesap yapılamamaktadır.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları 29.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.