Anadolubank’tan 10 Yıl Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi!

Kurumsal kimliğinin en önemli unsurları olarak üstün nitelikli hizmet, güvenirlik ve saydamlık olarak belirleyen Anadolubank, müşterilerine kaliteli, en iyi ve ihtiyaçlarına çözüm olabilecek en uygun konut kredisini vermek için kredi kampanyası düzenledi.

Yalnızca mesken tipi konutlar için ev kredisi veren Anadolubank, 120 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları ve 1,20’den başlayan faiz oranları uygulamaktadır.

Kredi kullanımlarında bireyler ilgili müşteri temsilcisi ile konuştuklarında kendi istedikleri yönde ödeme planları düzenlenebilmektedir. Ayrıca yine kredi kullanımı için inşaatın bitmiş olması, kat irtifakı ya da kat mülkiyetinin, yapı kullanım izin belgesinin alınmış olması gerekmektedir. Bitmemiş inşaatlar ya da bitmemiş konut projeleri için kredi verilmemektedir.

Satın alınan ev değerin in yüzde 75’i kadar konut kredisi verilir. Ayrıca ekspertiz değerinin yüzde 50’si kadar kredi almak isteyenlerden Anadolubank kefil istemez. Ancak yüzde 50 ve üzerindeki kredilendirmelerde kefil talebinde bulunulur.

Konut sigortası, hayat sigortası ve DASK zorunlu olarak yaptırılması gerekmektedir. Banka krediye onay verdiği ve işlemler başladığı zaman tapu fotokopisini alır. Tapu fotokopisi alındıktan 1 hafta içerisinde de kredinin alınması gerekmektedir.

Anadolubank 10 Yıl Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı Detayları

Anadolubank’ın sunduğu konut kredisi kapsamında 10 yıla kadar uzanan ödeme planları eşliğinde 50 bin Türk Lirası finansman almak isteyenlerin aylık yüzde 1,22 faiz oranı ile ödeyecekleri taksit miktarı 788,40 TL olmaktadır. Kredi kapsamında KKDF ile BSMV alınmaz. Ekspertiz ücreti, sigorta ücretleri ve kredi tahsis ücreti alınır. Ekspertiz ücretin evin lokasyonuna göre, konut sigortası yine eve göre, hayat sigortası müşteriye göre değişiklik gösterir. Kredi tahsis ücreti ise 250 TL’dir ve bir kez tahsil edilir.

Anadolubank Konut Kredisi faiz oranı ve hesaplaması 23 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_CALCULATE.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.