Anadolubank’tan Ekspertiz Raporunun Yüzde 50’sine Kadar Kefilsiz Konut Kredisi!

Başarılı çalışmaları, sürekli gelişen teknolojik alt yapısı ve uzman ekibi ile geniş bir muhabir banka ağı oluşturan, bu sayede de güçlü bir iş potansiyeli olan Anadolubank, en iyi hizmetleri sağlamayı hedefleyip, hem çalışanları hem de müşterileri için çeşitli çözümler üretmektedir.

Müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına göre kredi kampanyaları düzenleyen Anadolubank, kendi evlerinin sahibi olmak bireyler için 120 ay vadeli konut kredisi kampanyası düzenledi.

Mesken olarak kullanılacak konutlar için konut kredisi kampanyası temini sağlayan banka, sadece 18 yaşını doldurmuş bireylere kredi temini sağlayıp, kredi geri ödemelerinde bireyler ile birebir konuşarak onların gelir bütçe planlamasına göre düzenlemektedir.

En uygun konut kredisini veren banka, yüzde 1,20 oranında aylık faiz uygulamaktadır.

İnşaatları tamamlanmış, kat irtifakı yahut kat mülkiyetleri alınmış, yapı kullanım izin belgeleri çıkmış konutlar için finansman veren Anadolubank, ilk olarak eksper tarafından evin raporunu isteyip, oluşan raporda çıkan değerin yüzde 75’ini kadar finansman vermektedir. Yani 100.000 TL’lik konut değeri için sadece 75.000 TL konut kredisi verilmektedir. Banka konut kredisi için kefil talep etmektedir. Ancak ekspertiz raporunun değerinin yüzde 50’lik kısmına kadar kefilsiz konut kredisi veren banka, herhangi bir koşul aramamaktadır.

Konut kredisi başvurusu için bireylerin nüfus cüzdanının fotokopisinin ya da aslını, gelir bütçe dokümanlarını, satın alınan evin tapu fotokopisi, yine evin kullanım izninin alındığına dair belge getirmeleri gerekmektedir.