Anadolubank’tan Sabit Faizli Taşıt Kredisi!

Anadolubank, marka tür farketmeden tüm 0 km araçların satın alımlarında taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Anadolubank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,50 olup, sabit oranlıdır. Banka tüm vadelerde tüm finansman alımlarında faiz oranlarını aynı tutmaktadır. Faiz oranları piyasada meydana gelen hareketlenmelerde etkilenmeyip, bankanın faiz oranlarını değiştirme hakkı vardır.

48 ay vadeli taşıt kredisi imkanı sunan Anadolubank, kredi başvurusu sırasında bireylerden kefil talep etmektedir. Taşıt kredisi başvurusu sırasında bireylerin nüfus cüzdanlarını, gelir dokümanlarını ve proforma faturalarını getirmeleri gerekmektedir. Benzer şekilde kefillerinde nüfus cüzdanları ile gelir dokümanlarını getirmeleri talep edilmektedir.

Ayrıca başvuru esnasında bireylerden fatura ya da noter sözleşmesi istenmektedir. Gerçek kişilere hayat sigortası yaptırılmasını zorunlu tutan banka, ayrıca kasko sigortası yaptırır. Sigorta ücretleri müşteri özelinde farklılık göstermektedir. Banka satın alınan otomobilin üzerine rehin koyar. Ödemeler bittiğinde araç üzerinde rehin kalkar. Banka ayrıca gerekli görmesi durumunda bireylerden son 3 aya ait olan ikametgah senedi yahut ikamet adresini gösteren fatura istemektedir. İkametgah senedir Nüfus Müdürlükleri tarafından düzenlenmektedir.

Taşıt Kredisi ile ilgili bütün belgelerin bankaya eksiksiz bir şekilde getirilmesi durumunda banka en geç 1 iş gününde müşterilerinin başvurularını değerlendirir ve bilgilendirir.

İkinci el araç alımlarında da kullanılan vade süresi ve uygulanan faiz oranı aynı olmaktadır. Yüzde 1,50 oranında faiz uygulanmaktadır. Ancak 2. el araç alımlarında banka yaş kriteri koymuştur. Sadece 5 yaşına kadar olan araçların satın alımlarında finansman imkanı tanınmaktadır.

Anadolubank taşıt kredisi faiz oranları 22.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.